ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

У координатора "Відкритої Росії" діагностували гостру інтоксикацію невідомою речовиною

Слідчий відділ московського району Хамовники проводить перевірку.

У координатора "Відкритої Росії" діагностували гостру інтоксикацію невідомою речовиною
Владимир Кара-Мурза
Фото: russia.ru

Лікарі діагностували в координатора проекту "Відкрита Росія" Володимира Кара-Мурзи-молодшого гостру інтоксикацію невідомою речовиною.

Про це "Дождю" розповів його батько Володимир Кара-Мурза-старший.

"У нього гостра інтоксикація, це так. Звичайно, невідомо, якою речовиною. Але ми припускаємо, що це зовсім не означає отруєння", - сказала секретар Кара-Мурзи-старшого. Її слова підтвердив і сам батько координатора "Відкритої Росії".

Раніше Кара-Мурза-старший повідомив, що стан його сина трохи покращився: у нього запрацювали нирки і сечовий міхур.

Володимира Кара-Мурзу-молодшого 2 лютого госпіталізували після різкого падіння тиску. За словами його адвоката Вадима Прохорова, у Кара-Мурзи-молодшого ті самі симптоми, що й під час госпіталізації у 2015 році, коли в нього виявили багаторазове перевищення норми вмісту металів.

Слідчий відділ московського району Хамовники проводить перевірку.

Володимир Кара-Мурза (молодший) - координатор руху "Відкрита Росія", раніше був членом федеральної політради партії РПР-ПАРНАС, син відомого телеведучого і журналіста Володимира Олексійовича Кара-Мурзи. Як і батько, довгий час пропрацював журналістом, у тому числі на посаді керівника бюро телекомпанії RTVi у Вашингтоні.

Свою політичну діяльність Кара-Мурза молодший почав ще 1999 року як член партії "Демократичний вибір Росії", з 2001-го по 2008 рік - член Союзу правих сил (СПС). Протягом трьох років був радником голови фракції СПС у Державній думі РФ Бориса Нємцова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram