ГоловнаСвіт

Радник Трампа закликав заарештувати Мадонну

Під час "Жіночого маршу" у Вашингтоні співачка заявила, що думала "підірвати Білий дім".

Радник Трампа закликав заарештувати Мадонну
Ньют Гингрич
Фото: EPA/UPG

Соратник президента США Дональда Трампа і колишній спікер американського Конгресу Ньют Гінгріч заявив телеканалу Fox, що Мадонну необхідно заарештувати через її слова про вибух Білого дому.

"Це новий лівий фашизм. І вона - його частина. Нам потрібно бути готовими до того, щоб захистити себе. І тому, я думаю, її необхідно заарештувати", - заявив Гінгріч.

Напередодні Мадонна пояснила в "Інстаграмі" свої висловлювання, зроблені під час "Жіночого маршу" у Вашингтоні в суботу, 21 січня. Тоді вона заявила, що думала "підірвати Білий дім". Обрання Трампа президентом співачка назвала "жахливим і темним моментом".

Мадонна вказала, що не пропагує насильство, а її висловлювання потрібно сприймати повністю, не вириваючи слова з контексту.

"Я використовувала метафору і представила два погляди: один - сповнений надії, інший - гніву й обурення, які я особисто відчуваю. Однак я знаю, що дії, вчинені в гніві, нічому не допоможуть. І єдиний спосіб щось змінити на краще - робити це з любов'ю", - заявила Мадонна.

"Жіночий марш" пройшов у багатьох американських містах. Його учасники виступали за права жінок і проти сексистських висловлювань Дональда Трампа.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram