ГоловнаСвіт

Дев'ять людей загинули в результаті обвалення багатоповерхівки в Казахстані

Попередня версія НП - вибух котла опалення.

У селищі Шахан міста Шахтинськ Карагандинської області Казахстану в ніч на понеділок обвалився багатоповерховий будинок, у результаті загинули дев'ять осіб.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Казахстан".

"Дев'ять людей загинули, двоє перебувають у лікарні і ще двоє під завалами подають ознаки життя, рятувальники  розбирають завали", - розповів співрозмовник агентства.

Попередня версія НП - вибух котла опалення.

Фото: emer.gov.kz/ru/

Серед загиблих - троє чоловіків, троє жінок, троє дітей, двоє з яких 2016 року народження, один - 2010 року народження.

У департаменті з НС Карагандинської області повідомили, що на цей момент до пошуків залучено 280 осіб, у тому числі рятувальників, співробітників поліції, місцеві виконавчі органи, бригади швидкої медичної допомоги, важку інженерну техніку військової частини 52859 Національної гвардії.

Нагадаємо, 12 грудня в Чернігові обвалилася стіна приміщення, в якому розміщується гуртожиток швейної фабрики. Сталося обвалення плити перекриття з 4-го поверху на 1-й, під час якого було пошкоджено вісім кімнат. Семеро людей з травмами були відразу ж госпіталізовані. Пізніше з-під завалів дістали 17-річного жителя будинку. Медики констатували в нього закриті травми плечей, хребта та колінного суглоба. Надалі під завалами знайшли тіло загиблої жінки 1991 року народження.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram