ГоловнаСвіт

Російський військовий літак Ту-154, що летів до Сирії, впав у Чорне море

На борту було 83 пасажири, в тому числі артисти ансамблю пісні і танцю, і 8 членів екіпажу.

У неділю вранці в Чорному морі розбився російський військовий літак Ту-154, на якому в Сирію летіли артисти ансамблю пісні і танцю російської армії ім. Александрова і дев'ять представників російських ЗМІ.

Як повідомляє "Інтерфакс", катастрофа сталася о 4:40 ранку за київським часом незабаром після зльоту з аеродрому міста Адлер. За попередніми даними, при наборі висоти екіпаж Ту-154 зіткнувся з "критичною технічною несправністю". На борту було 83 пасажири і 8 членів екіпажу, тих, що вижили, швидше за все, немає.

За декілька кілометрів від берега були знайдені уламки літака і масляні плями, які могли бути, імовірно, наслідком краху лайнера.

Серед журналістів була знімальна група Першого каналу в складі кореспондента Дмитра Рункова, оператора Вадима Денисова і Олександра Сойдова, звукооператора, а також журналісти телеканалу "Звезда", чиї імена поки що не відомі.

За даними джерела Рен ТВ, на борту також могла перебувати Єлизавета Глінка (відома як "доктор Ліза"), голова громадської організації "Справедлива допомога".

Слідчий комітет завів кримінальну справу за фактом аварії Ту-154.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram