ГоловнаСвіт

Спадкоємця Fiat звинуватили в інсценуванні власного викрадення

Минулої п'ятниці 39-річний Лапо Елканн заявив, що викрадач вимагає $10 тис. за його звільнення.

Спадкоємця Fiat звинуватили в інсценуванні власного викрадення

Спадкоємця сім'ї Аньєллі, яка заснувала компанію Fiat, Лапо Елканна звинуватили в інсценуванні власного викрадення повією-трансгендером.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на BBC.

Минулої п'ятниці 39-річний Елканн зателефонував своїй родині з Нью-Йорка і заявив, що викрадач вимагає $10 тис. як "гарантію його безпеки". Він був знайдений в суботу на Мангеттені, після того як представник його сім'ї звернувся до влади.

Отримавши від Елканна пояснення з приводу його зникнення, поліція заарештувала 29-річну повію-трансгендера, працівницю ескорт-служби, яку виявили в квартирі. Однак після розслідування всі звинувачення із заарештованої були зняті.

Поліцейські дійшли до висновку, що Елканна не утримували в квартирі насильно, просто у нього закінчилися гроші після запою.

Його звинуватили за статтею про неправдиве повідомлення про злочин і наказали з'явитися до суду 25 січня 2017 року.

За інформацією місцевих ЗМІ, прилетівши в США в п'ятницю, Елканн провів майже два дні у квартирі разом з повією, вживаючи алкоголь і наркотики.

Елканн є власником пакета акцій Fiat, але жодних посад у компанії не займає. Він привернув до себе увагу репортерів ще в 2005 році, коли його виявили в Турині в стані коми, в яку він занурився після вживання близької до смертельної дози наркотиків. В цей час він також перебував у компанії транссексуалів.

Ні сам Елканн, ні його представники не коментували інцидент у Нью-Йорку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram