ГоловнаСвіт

У Колумбії розбився літак з футбольною командою з Бразилії (оновлено)

Повідомляють, що 10 осіб вижили.

У Колумбії розбився літак з футбольною командою з Бразилії (оновлено)
Фото: moe-online.ru

У Колумбії розбився пасажирський літак British Aerospace 146 із 72 пасажирами і 9 членами екіпажу на борту, що виконував чартерний рейс з Болівії до колумбійського міста Медельїна.

Про це повідомляє Російська служба Бі-бі-сі.

Серед пасажирів літака були футболісти бразильського клубу "Шапекоенсе", які прямували в Медельїн на фінал Кубка Південної Америки, де мали зіграти з місцевим клубом "Атлетіко Насьональ".

Катастрофа сталася в провінції Антіокія, в районі Ла-Уньон.

Оновлення. Рятувальники повідомили, що в результаті авіакатастрофи 10 осіб вижили, передає місцеве видання Mioriente. Командир пожежної служби підтвердив виданню, що принаймні 10 людей отримали поранення. Мер Медельїна Федеріко Гутьєррес також повідомив, що, за попередніми даними, в результаті аварії є вцілілі.

Оновлено о 10:10. У результаті аварії літака в Колумбії вижили 13 осіб, повідомляє радіостанція 360 Radio Colombia з посиланням на рятувальників.

Повідомляють, що серед уцілілих є троє футболістів: захисник Алан Рушель, воротарі Маркос Даніло і Джексон Фольман. Крім того, вижила одна зі стюардес.

Оновлено об 11:40. Усього під час катастрофи загинули 75 осіб, 6 осіб вижили, повідомляє радіостанція 360 Radio Colombia з посиланням на голову поліції департаменту Антіокія генерала Хосе Асаведо Осса.

Нагадаємо, 2011 року російський хокейний клуб "Локомотив" із Ярославля розбився в авіакатастрофі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram