ГоловнаСвіт

Трамп скоротив розрив із Клінтон до 5%

Рейтинг Клінтон скорочується на тлі відновлення розслідування про приватний поштовий сервер екс-держсекретаря.

Трамп скоротив розрив із Клінтон до 5%
Клинтон и Трамп
Фото: коллаж фото EPA/UPG

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп скоротив відставання від демократичного кандидата Гілларі Клінтон до 5% на тлі повідомлень ФБР про відновлення розслідування справи про приватний поштовий сервер екс-держсекретаря.

Про це свідчать результати опитування Reuters/Ipsos.

"На підставі опитування, яке проводили 26-30 жовтня, за Клінтон готові проголосувати 44% виборців, за Трампа - 39%. Минулого четверга розрив між кандидатами становив 6%", - йдеться в повідомленні.

При цьому, згідно з опитуванням, проведеним ABC News і Washington Post, розрив між кандидатами також скорочується, але радикальніше: з 12% станом на 24 жовтня до 2% до 29 жовтня.

Раніше директор ФБР Джеймс Комі повідомив про рішення відомства відновити розслідування справи про приватний поштовий сервер Клінтон через виявлення нових листів. Суперник Клінтон від республіканців Дональд Трамп привітав відновлення розслідування.

Своєю чергою The New York Times повідомила, що нові електронні листи, знайдені ФБР уже після закриття розслідування про використання екс-держсекретарем Клінтон приватного поштового сервера, були знайдені на електронних пристроях головного помічника Клінтон Хуми Абедін і її чоловіка Ентоні Вінера.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram