ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Няня, яка обезголовила дитину, визнала свою провину

Суд проситиме для злочинниці покарання у вигляді примусових заходів медичного характеру.

Няня, яка обезголовила дитину, визнала свою провину
Гюльчехра Бобокулова
Фото: @moslenta

Няня Гульчехра Бобокулова, яку звинувачують в обезголовленні чотирирічної дівчинки та підпалі квартири, визнала свою провину.

Про це після засідання суду повідомила перекладач обвинуваченої Фаріда Ханіфова, інформує "Дождь".

"Я визнаю вину, ось що вона сказала", - сказала перекладач (цитата "Интерфаксу"). Кореспондент "Дождя" зазначає, що сама няня про це в присутності журналістів не говорила.

Також законний представник Бобокулової повідомив, що няня "загалом згодна" зі звинуваченням. Він уточнив, що суд проситиме покарання для Бобокулової не у вигляді терміну в колонії, а у вигляді примусових заходів медичного характеру, повідомляє кореспондент.

Арешт Бобокулової продовжили до 4 квітня.

Бобокуловій висунули звинувачення за статтями "Вбивство малолітньої", "Умисне знищення чужого майна шляхом підпалу" і "Свідомо неправдиве повідомлення про вибух".

За версією слідства, вранці 29 лютого громадянка Узбекистану Бобокулова вбила свою чотирирічну вихованку та підпалила квартиру своїх роботодавців. Пізніше біля станції метро "Жовтневе поле" поліція затримала жінку, яка тримала в руках голову дитини, називала себе терористкою і обіцяла влаштувати вибух.

Експертиза діагностувала в Бобокулової хронічний психічний розлад - шизофренію. Збитки від пожежі в квартирі в районі метро "Жовтневе поле" оцінили в 6,5 млн рублів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram