ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

У Росії розбився вертоліт із керівництвом золотовидобувної компанії на борту

Причини авіакатастрофи встановлюють.

У Росії розбився вертоліт із керівництвом золотовидобувної компанії на борту
Robinson R44
Фото: http://www.priceit.in

На Забайкаллі розбився вертоліт Robinson R44, ніхто з пасажирів не вижив.

Про це пише ТАСС.

"Усі загинули. Місце катастрофи є за 10 кілометрів на південь від села Нижнє Гірюніно Балейского району, за кілометр від федеральної траси", - повідомив видання голова Балейського району Забайкальського краю Сергій Гальченко.

Згідно з цією інформацією, вертоліт Robinson, що належить золотовидобувній компанії "Урюмкан", вилетів 22 жовтня за маршрутом Золоторіченськ - артіль "Джалал-Кадай" і в контрольний час не вийшов на зв'язок. На його борту перебували три людини: пілот і два пасажири - гендиректор і головний інженер компанії "Дархан", засновником якої є "Урюмкан".

За даними компанії "Дархан", політ був пов'язаний з оглядом виробничих ділянок для видобутку золота в рамках завершення промивного сезону.

Уламки вертольота виявив у Балейському районі вертоліт Мі-8 МВС Росії. У Забайкальському слідчому відділі на транспорті (Східно-Сибірське СУ на транспорті СК РФ) видання повідомили, що співробітники відомства розпочали дослідчу перевірку за фактом події.

Як повідомляли раніше, 21 жовтня на Ямалі розбився вертоліт Мі-8 з нафтовиками: 19 людей загинули на місці, трьох доправили в лікарні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram