ГоловнаСвіт

Клінтон випереджає Трампа на 12%, - соцопитування

Це найвищий рівень підтримки кандидата від демократів

Клінтон випереджає Трампа на 12%, - соцопитування
Фото: коллаж фото EPA/UPG

За даними опитування, що проводилося компанією Langer Research Associates на замовлення телеканалу ABC News з четверга по суботу, кандидат в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон вирвалася далеко вперед, обійшовши свого основного суперника Дональда Тампа на 12%.

Про це свідчать результати дослідження, оприлюднені в неділю, повідомляє Укрінформ.

"Клінтон випереджає Трампа на 12 процентних пунктів серед потенційних виборців з результатом 50% проти 38%, відповідно до загальнонаціонального соціологічного дослідження. Це її найвищий рівень підтримки, а також його найнижча планка станом на сьогодні", - йдеться в повідомленні.

Лібертаріанець Гері Джонсон має 5% підтримки, представниця "Партії Зелених" Джилл Стейн - 2%.

Опитування також свідчить, що ймовірні виборці переважною більшістю - 69% проти 24% засуджують відповідь Трампа на питання про ставлення до жінок. 59%, окрім того, не згодні із заявою Трампа про те, що вибори сфальсифіковані на користь Клінтон.

Понад 65% опитаних не схвалюють відмову Трампа визнати результати виборів, якщо переможе Клінтон.

Нагадаємо, у четвер кандидат в президенти США Дональд Трамп заявив, що визнає демократичними результати президентських виборів у країні лише в разі своєї перемоги.

18 октября президент США Барак Обама посоветовал кандидату на его пост от Республиканской партии Дональду Трампу перестать ныть о том, что выборы якобы фальсифицируются.

Президентские выборы в США состоятся 8 ноября.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram