ГоловнаСвіт

Трамп назвав звинувачення в сексуальних домаганнях фальшивкою

Мільярдер нагадав про незаконне електронне листування Клінтон і звинуватив ЗМІ в корумпованості.

Трамп назвав звинувачення в сексуальних домаганнях фальшивкою
Дональд Трамп
Фото: EPA/UPG

Кандидат у президенти США от Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що за кампанією із жінками, котрі обвинувачують його в сексуальних домаганнях, стоїть Демократична партія.

З такою заявою він виступив під час заключних теледебатів у Лас-Вегасі.

"Мало хто має таку повагу до жінок, як я", - заявив мільярдер.

Трамп також підкреслив, що навіть не попросив пробачення у своєї дружини Меланії, бо не знайомий ні з однією з жінок, які звинувачують його.

"Та жінка, до якої я нібито чіплявся у літаку, - я про неї навіть не чув", - запевнив Трамп.

Окрім того, мільярдер звинуватив ЗМІ в корумпованості, заявивши, що проти нього ведеться дезінформаційна кампанія.

Республіканець також нагадав про те, що Клінтон використовувала особисту електронну пошту, займаючи посаду держсекретаря, що незаконно. І, отже, її не повинні були допускати до участі у виборах президента.

Нагадаємо, раніше цього тижня діючий президент США Барак Обама порадив Трампу "перестати скиглити" про фальсифікації.

Раніше The Washington Post опублікувала відео 2005 року, де Трамп у зневажливих висловлюваннях розповідає про свої сексуальні домагання. Потім кілька жінок у бесідах із різними виданнями звинуватили Трампа в домаганнях.

Також нагадаємо, що в березні 2015 року стало відомо, що Клінтон, яка займала посаду держсекретаря з 2009 по 2013 рік, відправляла робочі листи з особистої електронної пошти, а не з урядової. Сама Клінтон стверджує, що в особистому листуванні не передавала секретної інформації. ФБР не знайшло в її діях ознак злочину. За словами директора ФБР Джеймса Комі, розслідування показало, що в справі про листування йшлося про вкрай недбале поводження із закритою службовою інформацією з боку Клінтон і її помічників.

7 липня повідомляли, що в Генпрокуратурі США за рекомендацією ФБР вирішили не порушувати проти Клінтон кримінальної справи. Однак уже 8 липня стало відомо, що Держдеп відновить розслідування справи про особисте листування Клінтон.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram