ГоловнаСвіт

Член штабу Клінтон звільнився після публікації відео, де демократи обговорювали провокації проти Трампа

Представник кампанії Клінтон заявив, що передвиборний штаб не планував влаштовувати будь-які провокації.

Член штабу Клінтон звільнився після публікації відео, де демократи обговорювали провокації проти Трампа
Трамп, Клинтон
Фото: EPA/UPG

Голова фірми Democracy Partners Роберт Кремер, який брав участь у виборчій кампанії кандидатки в президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон, відмовився працювати з нею.

Він зробив це після того, як в інтернеті було опубліковано відео, на якому він обговорює провокації на мітингах на підтримку республіканського кандидата Дональда Трампа, передає CNN.

У своїй заяві Кремер зазначив, що він мимоволі відволік увагу від необхідності перемоги Клінтон на виборах. "У результаті я поінформував Демократичний національний комітет, що припиняю свою роботу над кампанією", - написав він.

Кремер підтвердив, що був на обговоренні провокацій на мітингах республіканців, але зазначив, що жодну зі схем так і не було реалізовано.

Представник кампанії Клінтон Зак Пітканас заявив, що передвиборний штаб не планував улаштовувати будь-які провокації.

Цього тижня організація Project Veritas опублікувала два відеорозслідування, в яких стверджувалося, що співробітники кампанії кандидата в президенти від демократів обговорювали провокації на акціях на підтримку Трампа. У першому розслідуванні йдеться, що демократи обговорювали залучення бездомних і душевнохворих людей для провокацій на камери під час мітингів за республіканського кандидата.

У другому розслідуванні наводиться зйомка прихованою камерою, на якій людина, названа політичним консультантом Скоттом Фовалом, пропонує влаштовувати "каруселі" і возити голосувати на автобусах виборців зі штату у штат.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram