ГоловнаСвіт

Чотири жінки звинуватили Трампа в домаганнях

Секс-скандал навколо Трампа продовжує набирати обертів.

Чотири жінки звинуватили Трампа в домаганнях
Дональд Трамп
Фото: EPA/UPG

Загалом чотири жінки в бесідах із різними виданнями звинуватили кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа в домаганнях.

Про це повідомляє The Washington Post. Звинувачення на адресу Трампа почалися незабаром після публікації відеозапису 11-річної давності, де він розповідав, як чіплявся до заміжньої жінки.

74-річна Джесіка Лідс розповіла The New York Times, що Трамп чіплявся до неї більш ніж 30 років тому в літаку. За її словами, через 45 хвилин після зльоту він почав торкатися її грудей і намагався засунути руку під спідницю. "Уявіть собі такого восьминога, - сказала вона. - Його руки були скрізь".

У домаганнях Трампа звинуватила й інша жінка - Рейчел Кукс. 2005 року, коли їй було 22 роки, вона працювала на ресепшн у девелоперській компанії в Trump Tower на Мангеттені в Нью-Йорку. За її словами, вранці біля ліфта Трамп познайомився з нею, потиснувши їй руку, а потім почав цілувати її в щоки. Вона стверджує, що йому вдалося поцілувати її просто в губи.

У бесіді з виданням PalBeachPost 36-річна Мінді Макгілліврей розповіла, що 13 років тому Трамп чіплявся до неї у своєму клубі Мар-а-Лаго у Флориді. Жінка сказала, що бізнесмен схопив її за сідниці, коли вона пройшла за лаштунки після виступу музичного гурту.

На сайті журналу People вийшов матеріал Наташі Стойноф, у якому вона розповіла про домагання Трампа в тому самому клубі Мар-а-Лаго 2005 року. Вона написала, що він поцілував її без дозволу перед інтерв'ю з ним.

Звинувачення на адресу Трампа в домаганнях почалися після того, як за місяць до виборів президента США The Washington Post опублікувала відеозапис 11-річної давності, на якій Трамп зневажливо говорив про жінок і розповідав про спроби спокусити заміжню жінку.

На тлі скандалу виріс рейтинг суперниці Трампа в президентських перегонах Гілларі Клінтон.

Нагадаємо, що напередодні двоє спонсорів кампанії Трампа зажадали повернути їм гроші "через недавні події навколо Трампа".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram