ГоловнаСвіт

Уявлення громадськості про УА Україна-ЄС - це повний сумбур, - експерт Центру європейських політичних досліджень

Центр європейських політичних досліджень готує документ, який пояснюватиме суть угоди

Уявлення громадськості про УА Україна-ЄС - це повний сумбур, - експерт Центру європейських політичних досліджень
Майкл Эмерсон
Фото: Макс Левин

Центр європейських політичних досліджень (CEPS) (Брюссель) готує документ, що пояснює суть Угоди про асоціацію Україна-ЄС.

Про це заявив Майкл Емерсон, старший науковий співробітник Центру європейських політичних досліджень (CEPS) (Брюссель) на VI Національному Експертному Форумі, організованому Інститутом Горшеніна. Сайт LB.ua веде пряму трансляцію форуму.

"Я бачив зміни, які відбуваються на рівні суспільства і в Раді. І я хочу сказати, що я був на Майдані після того, як скинули Януковича. Угода (з ЄС), яку було підписано - це кілька тисяч сторінок, і багато хто не розумів, про що мова. Ми закінчили англійський текст і до листопада збираємося підготувати російський і український варіанти", - заявив він.

"Поки що уявлення людей про Угоду - це повний сумбур", - додав він.

Національний Експертний Форум Інституту Горшеніна - це міжнародний комунікаційний майданчик, що об'єднує провідних українських і європейських експертів, політиків, бізнесменів, представників дипломатичних місій і недержавних організацій, а також засоби масової інформації для обговорення найважливіших проблем у політичному та економічному житті України.

Тема цьогорічного форуму - "Ключові питання року".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram