ГоловнаСвіт

В Єрусалимі терорист відкрив стрілянину по перехожих

Жертвами нападу стала жінка і поліцейський.

В Єрусалимі терорист відкрив стрілянину по перехожих
Фото: Скриншот видео

В Єрусалимі неподалік від зупинки швидкісного трамвая 39-річний палестинець відкрив вогонь у випадкових перехожих. В результаті загинули дві жінки - перехожа і поліцейська, яка брала участь у затриманні злочинця.

Про це повідомляє Jerusalem Post.

Напад стався вранці, неподалік від зупинки швидкісного трамвая в районі поліцейського управління. 39-річний палестинець, який під'їхав на автомобілі, відкрив вогонь у людей. За останніми даними, він поранив шістьох осіб.

Злочинець намагався втекти з місця події, але у погоню за ним вирушили поліцейські на мотоциклах. Коли терорист побачив їх, він почав відстрілюватися і поранив співробітника правоохоронних органів. В результаті вогню у відповідь нападника було застрелено.

За даними агентства Reuters, за останній рік в результаті нападів терористів в різних містах Ізраїлю загинули 33 людини, а також двоє туристів із США. За цей же час загинуло 220 палестинців. Більшість з них було визнано бойовиками.

Нагадаємо, 6 жовтня ВМС Ізраїлю перехопили біля берегів Сектору Газа корабель "Зейтуна" з пропалестинськими активістками на борту - повністю жіночим екіпажем.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram