ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Кандидат у депутати Держдуми пообіцяв вирішити проблеми виборців за допомогою телепатичних здібностей

Телепат висувається в депутати від Єврейської автономної області Росії.

Кандидат у депутати Держдуми пообіцяв вирішити проблеми виборців за допомогою телепатичних здібностей
Госдума
Фото: obozrevatel.com

Кандидат у депутати Держдуми Росії, пенсіонер Василь Дмитрієнко записав агітаційний ролик, в якому зізнався в наявності телепатичних здібностей і пообіцяв з їх допомогою вирішити проблеми виборців.

Про це повідомляє Medialeaks.

"Хабаровський край і Єврейська автономна область, об'єднаймо зусилля і забезпечмо гідний розвиток регіону. Всі проблеми виборців ми вирішимо новим складом Державної думи. Моя принципова відмінність - я фахівець із забезпечення телепатичного відеозв'язку між усім живим на Землі та вищим розумом", - заявив він.

Дмитрієнко висувається в депутати від Єврейської автономної області.

Нагадаємо, 18 вересня повинні відбутися вибори в Держдуму. Виборча кампанія триває і на території Криму, анексованого Росією навесні 2014 року.

8 вересня Верховна Рада ухвалила постанову, в якій закликала парламентаріїв іноземних держав, парламентські асамблеї і міжнародні організації утриматися від участі в спостереженні за перебігом незаконних парламентських виборів в окупованому Росією Криму, а також у жодному разі не визнавати їх результати.

Президент Порошенко доручив міністру закордонних справ Павлу Клімкіну повідомити владу РФ про неприйнятність проведення виборів у Держдуму на території України, а також закликав країни G7 і ЄС не визнавати легітимність виборів у Криму.

Раніше в п'ятницю Порошенко пообіцяв, що члени Держдуми від Криму отримають "квиток у санкційний клуб".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram