ГоловнаСвіт

Футболістів команди зі Ставрополя, які побили норвезьких підлітків, подали до нагород

Підлітки з команди "Космос" отримали подарунки та листи подяки.

Футболістів команди зі Ставрополя, які побили норвезьких підлітків, подали до нагород
Футболисты норвежской команды рассказывают полицейским о происшедшем
Фото: smp.no

Адміністрація м. Ставрополя (РФ) нагородила футболістів юнацької команди «Космос», відсторонених від участі в міжнародному турнірі з футболу Norway Cup за бійку із суперниками під час турніру.

Міська влада вручила юним спортсменам, які повернулися з чемпіонату, подарунки та листи подяки.

«Я щиро переживав за наших ставропольських хлопців. Коли розкрилися всі деталі тієї гучної історії, стало зрозуміло одне - нашу дітвору виховали правильно, у кращих традиціях любові до батьківщини. Справжній городянин і патріот своєї держави завжди готовий мужньо захищати честь і гідність рідних міста, краю і країни», - заявив голова адміністрації Ставрополя Андрій Джатдоєв.

Як повідомляли, бійка сталася під час матчу між "Космосом" і норвезьким клубом "Херд". Бійка почалася після того, як суддя видалив на третій хвилині російського воротаря. Під час атаки норвезьких футболістів видалений гравець вискочив на поле і вдарив ногою суперника.

Читайте: У Росії появився військово-патріотичний рух "Юнармія"

Російські футболісти почали лупцювати своїх суперників. Футболісти "Космосу" виглядали старшими за свої роки і поводилися дуже агресивно. За попередніми даними, в одного з норвезьких підлітків зламане ребро, розповів Dagbladet представник поліції Осло Руне Хеккельстранд.

Персонал норвезької команди викликав поліцію, але на той час суперники з Росії покинули поле. Організатори турніру вирішили зарахувати ставропольському "Космосу" технічну поразку і виключити команду з турніру.

Як стало відомо LB.ua, бійку на турнірі з футболу в Норвегії могли ініціювати кадети військового училища, які також грали у футбольній команді "Космос". Перед поїздкою керівник Ставропольського президентського кадетського училища генерал Леонід Куц особисто наставляв своїх кадетів «дати п...и європейським педерастам».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram