ГоловнаСвіт

Путін доручив "владі" Криму подбати про добробут кримчан

Президент РФ вважає, що "від цього всі інші питання будуть вирішуватися".

Путін доручив "владі" Криму подбати про добробут кримчан
Фото: EPA/UPG

Президент Росії Володимир Путін назвав підвищення добробуту кримчан головним завданням керівництва окупованого РФ півострова.

Про це Путін заявив на зустрічі з підконтрольними Росії головою Криму Сергієм Аксьоновим і тимчасовим головою Севастополя Дмитром Овсянниковим під час візиту на окупований півострів 19 серпня, повідомляє Крим.Реалії.

"Тут, ми знаємо, дуже багато питань, які вимагають свого вирішення і в Криму в цілому, і в Севастополі зокрема. Перше, що потрібно зробити, - це постійно, систематично працювати над підвищенням доходів кримчан і севастопольців. Ви самі досвідчені люди - розумієте, від цього всі інші питання будуть вирішуватися: і питання соціального характеру, і питання житлово-комунального характеру, облаштування дошкільних установ, шкіл, лікарень і так далі", - цитує президента Російської Федерації прес-служба.

Днями голова уряду Росії Дмитро Медведєв на зустрічі з російськими губернаторами в Пскові попросив їх "не розповідати про труднощі життя". Так він відреагував на чергову скаргу на відсутність грошей.

Президент Росії Володимир Путін прибув 19 серпня в анексований Крим. Там він провів нараду з членами Ради безпеки і відвідав молодіжний форум "Таврида".

Міністерство закордонних справ України вже направило російському МЗС ноту протесту у зв'язку з візитом Володимира Путіна в анексований Крим.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram