ГоловнаСвіт

ФСБ опублікувала відео зброї, вилученої нібито в українських "диверсантів"

Під час спецоперації силовики виявили понад 20 саморобних вибухових пристроїв сумарною потужністю понад 40 кг.

Федеральна служба безпеки Росії опублікувала відео зброї, вилученої під час нібито "запобігання терористичним актам" на території тимчасово окупованого Криму, повідомляє РБК.

У ФСБ повідомляють, що під час спецоперації силовики виявили понад 20 саморобних вибухових пристроїв сумарною потужністю понад 40 кг, боєприпаси, гранати, протипіхотні міни, спеціальні засоби ініціювання і спецзброї, які нібито перебувають на озброєнні спеціальних підрозділів Збройних Сил України.

Нагадаємо, сьогодні ФСБ РФ звинуватила ГУР Міноборони України в підготовці терактів у Криму. У російському відомстві стверджують, що одного з організаторів терактів - жителя Запорізької області - затримано і він дає свідчення.

У Міноборони назвали заяву ФСБ провокацією. Водночас голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров вважає, що така заява російського ФСБ може послужити підставою для більш масштабних агресивних дій проти України. Чубаров зазначив, що звинувачення на адресу української розвідки виглядають примітивно, але "такі дрібниці" ніколи не зупиняли Кремль.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram