ГоловнаСвіт

Обама: Гілларі Клінтон буде найкращим президентом в історії США

Тіма Кейна офіційно затвердили кандидатом у віце-президенти США.

Обама: Гілларі Клінтон буде найкращим президентом в історії США
Клинтон и Обама
Фото: EPA/UPG

Барак Обама заявив, що Гілларі Клінтон буде кращим президентом, ніж будь-який інший в історії США.

Про це повідомляє Sky News.

"Я можу з упевненістю заявити, що ніколи не було чоловіка чи жінки більш досвідченої і знаючої, яка претендувала б на посаду президента США. Це стосується і мене, і Білла [Клінтона]", - заявив американський лідер, виступаючи перед учасниками з'їзду демократичної партії у Філадельфії.

Обама назвав вибір між республіканцем Дональдом Трампом і представницею Демократичної партії Клінтон, який належить зробити Америці, "нетиповим і фундаментальним", і закликав демократів "відкинути цинізм і проголосувати за Гілларі Клінтон". Наприкінці промови Обама обійняв Клінтон.

Окрім того, під час партійного з'їзду сенатора від штату Вірджинія Тіма Кейна офіційно затвердили кандидатом у віце-президенти США, передає Рейтер. Його кандидатуру одностайно схвалили учасники з'їзду.

Суперники Клінтон і Кейна на виборах - мільярдер Дональд Трамп і губернатор штату Індіана Майк Пенс. Раніше вони були висунуті від Республіканської партії як претенденти на посади президента і віце-президента відповідно.

Вибори президента США відбудуться 8 листопада. Республіканці затвердили своїм кандидатом у президенти бізнесмена Трампа, а демократи - колишню держсекретарку Клінтон.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram