ГоловнаСвіт

Інформація про бомби в декількох містах Чехії не підтвердилася

У Празі евакуювали вокзал і мерію

Інформація про бомби в декількох містах Чехії не підтвердилася
Прага
Фото: tomsk.ru

У декількох містах Чехії поліція шукала вибухові пристрої, про встановлення яких заявив по телефону анонім, але інформація про ці вибухові пристрої не підтвердилася.

Про це повідомляє Радио Свобода.

Відзначається, що в місті Градець-Кралове поліція затримала 41-річного чоловіка, якого підозрюють у поширенні загроз і неправдивої інформації.

Згідно з повідомленням, вранці 10 травня невідомий чоловік по телефону повідомив в поліцію, що на вокзалах і в інших місцях низки міст Чехії встановлено вибухові пристрої. Йшлося про головний вокзал у Празі, вокзали у містах Млада-Болеслав, Плзень, Пардубице, Їчин, а також ще про більш як десять місць по всій Чехії.

У Празі на головному вокзалі було тимчасово обмежено рух поїздів, а також поліція провела евакуацію вокзалу.

Як заявила прес-секретар празької поліції Маркета Яновська, повідомлення про встановлення вибухових пристроїв стосувалося в Празі, крім вокзалу, й інших місць. Зокрема, відомо, що була проведена евакуація з приміщень столичної мерії.

Також евакуювали мерії міст Плзень і Їчин, приміщення середньої школи в місті Пардубице. У деяких містах поліція в цілях безпеки перекривала рух транспорту.

Нагадаємо, в Ужгороді підліток "замінував" школу під час ЗНО. "Мінером" виявився 17-річний студент-першокурсник, який таким чином хотів "допомогти" своїй подрузі-старшокласниці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram