ГоловнаСвіт

Поліція завершила слідство у справі про вибухи в аеропорту Брюсселя

Головна будівля терміналу визнана такою, що зберегла структурну міцність

Поліція завершила слідство у справі про вибухи в аеропорту Брюсселя
Фото: EPA/UPG

Бельгійська поліція, яка розслідує вибухи в аеропорту Брюсселя 22 березня, завершила роботи на місці злочину, повідомляє ВВС.

Під час попередньої інспекції терміналу аеропорту "Завентем" його головну будівлю було визнано такою, що зберегла структурну міцність, йдеться в повідомленні.

Тим часом білоруське інформаційне агентство Белга повідомило, що прокурори висунули другій людині звинувачення в підготовці невдалого нападу в районі Парижа.

Прокуратура, однак, прямо не підтвердила це повідомлення.

Агентство Белга з посиланням на прокурорів передало, що цей підозрюваний, Абдераман А., звинувачується в причетності до терористичної групи.

Зазначається, що 22 березня вибухи в аеропорту і метро Брюсселя забрали життя 28 людей. Цифра 31, що повідомлялася раніше, включала в себе і трьох підривників-самогубців.

Нагадаємо, бельгійська поліція під час 13 рейдів в неділю, 27 березня, затримала і допитала 9 осіб. П'ятьох пізніше відпустили.

Як повідомляли, влада Бельгії уточнила число загиблих і поранених в результаті терактів у Брюсселі. За останніми даними, загинула 31 людина. Серед загиблих троє - терористи-смертники, ще 340 отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram