ГоловнаСвіт

Ромні: Трамп любить Путіна і нічого не знає про політику

На думку Ромні, зовнішня політика Трампа знизила б рівень безпеки країни.

Ромні: Трамп любить Путіна і нічого не знає про політику
Митт Ромни
Фото: EPA/UPG

Кандидат у президенти США на виборах 2012 року від Республіканської партії Мітт Ромні розкритикував однопартійця, нинішнього кандидата в президенти США Дональда Трампа.

Про це пише New York Magazine.

За його словами, "Дональд Трамп - фальшивка, шахрай. Його обіцянки такі самі несуттєві, як диплом Університету Трампа, - заявив Ромні. - Він вважає американський народ лохами: він отримує безкоштовну поїздку в Білий дім, а все, що ми отримуємо - це паршивий капелюх".

"Трамп заявляв, що захоплюється Володимиром Путіним, і критикував президента США Джорджа Буша", - нагадав Ромні. На його думку, зовнішня політика Трампа знизила б рівень безпеки країни.

"Трамп не повинен стати президентом США", - резюмував Ромні.

Він закликав республіканців підтримати інших претендентів на посаду президента - сенатора від Техасу Теда Круза, сенатора від Флориди Марко Рубіо і губернатора штату Огайо Джона Кейсіка.

Трамп відповів на критику. Він звинуватив Ромні в тому, що той послабив позиції партії. "Ромні - кандидат, який програв, програв із тріском. Він не повинен був обиратися. Він підвів нас", - заявив Трамп на зустрічі з прихильниками в штаті Мен.

"Мітт був би катастрофою, а не президентом", - стверджував мільярдер.

Вибори президента США відбудуться 8 листопада.

Нагадаємо, раніше цього тижня Трамп зміцнив лідерство за підсумками "супервівторка".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram