ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Кадиров розповів про свої плани в разі відставки

Чеченський лідер у разі відставки має намір узятися за виховання дітей.

Кадиров розповів про свої плани в разі відставки
Рамзан Кадыров
Фото: http://vesti.az

Рамзан Кадиров сказав, що не обговорював питання про можливу відставку з керівництвом країни, проте готовий виконати будь-який указ президента.

Інтерв'ю голови Чечні опублікував "Интерфакс".

"Якщо відбудеться зміна керівництва ЧР, візьмуся за родину, домашні справи, виховання й освіту дітей. У мене дев'ять дітей. Попри все бажання, не вдається часто бачитися, спілкуватися. Це ненормально. Хлопчики повинні щодня бути з батьком, хоча б протягом години. І, звичайно, передусім буду вирішувати певні завдання в інтересах нашої країни - Росії. Буду робити те, чого вчив сам і чого навчав інших - служити Батьківщині!" - сказав Кадиров.

Він ще раз зазначив, що виконав своє завдання на посаді голови республіки: "Фактично відбулася повна інтеграція чеченського суспільства в сім'ю народів Росії, доповнивши процес єдності Чечні з Російською Федерацією".

Термін повноважень Рамзана Кадирова на посаді очільника Чечні спливає у квітні.

Раніше уповноважений з прав людини в Чечні Нурді Нухажієв говорив, що відставка Кадирова стане масовим порушенням прав громадян. Він пояснив свої слова складною політичною й економічною ситуацією, в якій перебуває Росія, і необхідністю зберегти стабільність у Чечні.

Нагадаємо, 27 лютого Кадиров анонсував, що йде з посади очільника Чечні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram