ГоловнаСвіт

Лукашенко передав Асаду послання зі словами підтримки

Делегація Компартії Білорусі відвідала Сирію

Лукашенко передав Асаду послання зі словами підтримки
Башар Асад
Фото: dni.com.ua

Президент Білорусі Олександр Лукашенко відправив Башару Асаду офіційний лист зі "словами підтримки сирійського народу в його безкомпромісній боротьбі за територіальну цілісність і суверенітет країни".

Про це повідомили в прес-службі Комуністичної партії Білорусі, делегація якої відвідала Дамаск із робочим візитом, передає "Інтерфакс-Україна".

Послання передав Асаду перший секретар ЦК КПБ Ігор Карпенко.

"У посланні висловлено слова підтримки сирійського народу в його безкомпромісній боротьбі за територіальну цілісність і суверенітет країни. Підтверджено наміри Білорусі і надалі розвивати дружні відносини із Сирією, розширювати взаємовигідне співробітництво в різних сферах", - додав він.

Протягом зустрічі сторони обмінялися думками з різних політичних та економічних питань, а також питань безпеки.

За час перебування в Дамаску делегація білоруських комуністів провела зустрічі із сирійськими парламентаріями, представниками сирійської компартії і владної партії "Баас", а також із верховним муфтієм Сирії Ахмадом Хассуном і патріархом Антіохії і всього Сходу Ігнатіусом Афремом II.

Нагадаємо, 20 лютого сирійська опозиція погодилася укласти з військами Асада перемир'я на два-три тижні за умови, що Росія припинить свої авіаудари.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram