ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

У Росії внаслідок пожежі в СІЗО загинуло 4 людини, 10 постраждали

Постраждалим і родичам загиблих буде надана матеріальна допомога

У Росії внаслідок пожежі в СІЗО загинуло 4 людини, 10 постраждали
Архив
Фото: obozrevatel.com

Пожежа, що спалахнула в слідчому ізоляторі в Ульяновську (Росія), забрала життя чотирьох людей, ще 10 людей постраждали.

Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на прес-службу регіонального управління Федеральної служби виконання покарань (ФСВП).

"Сьогодні вночі до медиків звернувся молодший інспектор УФСІН. Таким чином, кількість постраждалих збільшилася до дев'яти", - розповіли в прес-службі УФСІН.

Співрозмовник агентства уточнив, що з постраждалих шестеро - це засуджені або підслідні, ще троє - співробітники УФСІН: молодший інспектор, оперуповноважений і черговий. Черговий, який під час пожежі виводив ув'язнених з камер, перебуває в реанімації у важкому стані.

У числі загиблих опинилися сам підслідний і троє засуджених. Постраждалим і родичам загиблих буде надана матеріальна допомога, розмір якої встановить ФСВП.

Пожежа в слідчому ізоляторі Ульяновська почалася близько 18:00 в суботу, 29 серпня. За даними "Інтерфаксу", в карцері в момент пожежі нікого не було. Через пожежу 14 ув'язнених, які перебувають на поверсі, вивели в прогулянковий двір, а потім відправили в інші камери на верхніх поверхах. У УФСІН відзначили, що з будівлі нікого не вивозили, і ніхто не втік.

Пожежу локалізували о 20:12, а потім загасили. Її площа і причини встановлять під час експертизи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram