ГоловнаСвіт

Кобзон запропонував призупинити дипломатичні відносини Росії з США

За словами Кобзона, необхідний мінімум контактів між Росією і США можуть підтримувати консульські групи

Кобзон запропонував призупинити дипломатичні відносини Росії з США
Кобзон

Депутат Держдуми, російський співак, відомий своєю відкритою підтримкою бойовиків ДНР, Йосип Кобзон запропонував тимчасово призупинити дипломатичні відносини з США через те, що спікер Ради Федерації РФ Валентина Матвієнко отримала візу в країну з обмеженнями.

Інтерв'ю з Кобзоном з'явилося на сайті "Русской службы новостей".

"Вони не пустили Матвієнко. Мало того, що вона голова Радфеду, вона ще й жінка. Застосували якісь найдурніші санкції. Я б призупинив всі дипломатичні відносини (з США), щоб американці задумалися, що з нами не можна так робити, не можна жартувати з Росією", - розповів одізозний співак в інтерв'ю радіостанції.

За словами Кобзона, необхідний мінімум контактів між Росією і США можуть підтримувати консульські групи.

Раніше в МЗС РФ повідомляли, що візит російської делегації на конференцію в Нью-Йорк став неможливим через формат візи, яку отримала Матвієнко.

Віза, яку вона отримала, не дозволяє брати участь у будь-яких зустрічах та інших заходах по лінії Міжпарламентського союзу.

У червні Матвієнко запросили виступити на сесії Міжпарламентського союзу. Союз базується в Женеві, а сесія пройде в штаб-квартирі ООН у Нью-йорку. До Женеви на асамблею спікер Радфеду приїде.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram