ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Путін зібрався до Криму в експедицію

Президент РФ втретє відвідає Крим після анексії півострова

Путін зібрався до Криму в експедицію
Фото: EPA/UPG

Президент Росії Володимир Путін візьме участь в експедиції Російського географічного товариства (РГТ), яка пройде в анексованому Криму.

Як повідомляють "Известия", метою експедиції стане вивчення пам'яток, зокрема місць, що пов'язані з маршрутом Великого шовкового шляху, а також античних суден на дні Чорного моря.

"До кримської експедиції в РГТ ставляться вкрай обережно, деталі поїздки до останнього триматимуть у секреті. Як пояснили джерела, пов'язані з РГТ, товариство вже більш ніж 160 років досліджує Крим, тому географам буде чим здивувати президента", - пише видання.

Зазначимо, що Путін офіційно відвідав окупований Крим двічі. У серпні 2014 року він провів оперативну нараду з членами Радбезу в Севастополі і зустрівся з депутатами Держдуми РФ у Ялті. 9 травня 2014 року він приймав військово-морський парад Перемоги в Севастополі.

Нагадаємо, до річниці окупації Криму телеканал "Россия" зняв фільм "Крим. Дорога на Батьківщину", в якому Путін розповів, що особисто займався подіями в Криму в лютому-березні 2014 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram