ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Онук Брежнєва поведе КПРС на вибори в Новосибірській області Росії

54-річний Андрій Брежнєв уже не раз висував свою кандидатуру на різних виборах.

Онук Брежнєва поведе КПРС на вибори в Новосибірській області Росії
Андрей Брежнев

Онук генерального секретаря ЦК КПРС Леоніда Брежнєва Андрій Брежнєв візьме участь у виборах до Законодавчих зборів Новосибірської області.

Про це повідомляють на сайті регіональної виборчої комісії.

Брежнєв очолить список кандидатів від Комуністичної партії соціальної справедливості (КПРС). Також у першій трійці партійного списку - голова правління громадської організації "Центр Андрія Богданова" Андрій Богданов і директор Науково-дослідного інституту політичної соціології В'ячеслав Смирнов. Усього в затверджений облвиборчкомом перелік увійшли 115 представників партії.

Раніше виборча комісія Новосибірської області завірила списки РПР-ПАРНАС, ЛДПР, "Родіни", Російської екологічної партії "Зелені", "Комуністів Росії", "Громадянської платформи", "Справедливої Росії", "Патріотів Росії" і Народної партії "За жінок Росії".

Вибори депутатів законодавчих зборів регіону пройдуть у єдиний день голосування 13 вересня.

54-річний Андрій Брежнєв неодноразово висував свою кандидатуру на різних виборах. 1999 року він боровся за посаду губернатора Свердловської області, 2001-го - за посаду губернатора Тульської області. Також у 1999 році його висували на посаду віце-мера Москви.

Нагадаємо, в липні повідомляли, що онук Брежнєва хоче стати кримським депутатом від КПРС.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram