ГоловнаСвіт

Китайський Червоний Хрест Китаю передасть РФ 48 тонн гумдопомоги для українських біженців

Вартість гуманітарного вантажу для українців оцінюється більш ніж в $2,2 млн

Китайський Червоний Хрест Китаю передасть РФ 48 тонн гумдопомоги для українських біженців
Фото: barev.net

Офіційна церемонія передачі гуманітарного вантажу вагою 48 тонн Китайським Червоним Хрестом на адресу Російського Червоного Хреста відбудеться в понеділок в Ростові-на-Дону.

Про це повідомляє прес-служба РКК, інформує "Інтерфакс".

Як зазначили в прес-службі, 10 травня в міжнародний аеропорт "Мінеральні Води" на адресу Російського Червоного Хреста прибув літак з гуманітарним вантажем від Товариства Червоного Хреста Китаю для надання допомоги біженцям з України, які перебувають на території Російської Федерації.

До складу вантажу вартістю понад 14 млн юанів (понад $2,2 млн) входять кухонні набори, ковдри, спеціальне обладнання для лікувальних установ - дефібрилятори, установки для одержання кисню, переносні пристрої для відсмоктування мокротиння, монітори для контролю за станом пацієнта, діагностичні ультразвукові системи , а також крісла-каталки.

За даними Російського Червоного Хреста, регіонами розподілу гуманітарного вантажу стануть Ростовська область, Крим і Севастополь, як прикордонні регіони, в яких спостерігається найбільший приплив біженців з України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram