ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Кадиров погодився свідчити у справі про вбивство Нємцова

Кадиров погодився свідчити у справі про вбивство Нємцова
Кадыров
Фото: Предоставлено автором

Голова Чечні Рамзан Кадиров заявив, що готовий дати свідчення у справі про вбивство політика Бориса Нємцова.

Про це повідомляє радіостанція "Говорит Москва".

"Я готовий дати свідчення із задоволенням. Які проблеми. Якщо тим паче потрібно дітям. Якщо доведуть, що вбив Заур Дадаєв, то нехай він відсидить у в'язниці термін, який йому призначить суд. Якщо людина скоює злочин, то повинна нести за це відповідальність", - розповів він в ефірі радіостанції.

Раніше прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков говорив, що Володимир Путін отримує всю інформацію про розслідування справи. Питання кореспондента телеканалу "Дождь" стосувалося, зокрема, опублікованої напередодні в "Новой газете" інформації, що силовики не змогли затримати можливого фігуранта справи Руслана Геремєєва. Наказ про затримання нібито був отриманий співробітниками ФСБ ще в першій половині березня 2015 року.

Борис Нємцов був убитий чотирма пострілами в спину на Великому Москворецькому мості в Москві 27 лютого. Слідчі вважають, що вбивство скоїв Заур Дадаєв, якому допомагали кілька товаришів і якийсь "Русик", який дав пістолет і машину, а також обіцяв 5 млн рублів. Крім Заура Дадаєва, у справі фігурують Анзор і Шадід Губашеві, Темірлан Ескерханов і Хамзат Бахаєв.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram