ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

У справі Нємцова в розшук оголосили машину охорони мінфіну РФ

Розслідування вбивства опозиційного політика триває

У справі Нємцова в розшук оголосили машину охорони мінфіну РФ
архив
Фото: EPA/UPG

У справі про вбивство опозиційного політика Бориса Нємцова у розшук оголосили автомобіль, який належить Федеральному державному унітарному підприємству, що обслуговує міністерство фінансів Росії.

Про це повідомляє ТАСС.

"Автомобіль Ford, про який іде мова, не належить міністерству фінансів. Це автомобіль відомчої охорони, самостійного ФДУП, яке обслуговує мінфін, держзнак, та інші структури", - розповіли у прес-службі мінфіну.

У відомстві додали, що машина проїздила по Великому Москворецькому мосту вже у той момент, коли там були співробітники правоохоронних органів.

Вранці 4 березня телеканал LifeNews повідомив, що у справі про вбивство Нємцова в розшук оголосили чорний автомобіль, що належить саме мінфіну.

Бориса Нємцова застрелили пізно ввечері 27 лютого на Великому Москворецькому мосту в центрі Москви. Тоді політик був на прогулянці разом зі своєю супутницею Ганною Дурицькою, вона не постраждала.

В інтерв'ю "Дождю" Дурицька розповіла, що в Нємцова стріляли ззаду, особи вбивці вона не бачила. Дівчина пам'ятає тільки, як різко від'їжджав світлий автомобіль.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram