ГоловнаСвіт

ВПС США відсторонили від посади двох офіцерів ядерних авіабаз

Військові втратили довіру Пентагону

ВПС США відсторонили від посади двох офіцерів ядерних авіабаз
Фото: prousa.ru

Командування військово-повітряних сил США у зв'язку з втратою довіри відсторонило від посади двох офіцерів, які служили на ядерних авіабазах.

Про це повідомляє ABC7news.com.

Прес-секретар Глобального ударного командування ВПС США підтвердив у понеділок, 3 листопада, що командира ескадрильї авіабази "Майнот" і заступника командира авіабази "Воррен" відсторонено від командування. Ще один офіцер отримав адміністративне покарання і далі працює.

"Кожен пілот має підтримувати своїх товаришів. Ми не потерпимо, щоб командування створювало атмосферу, яка  відволікає від цих зусиль. Наші люди повинні ставитися один до одного з гідністю і повагою", - заявив прес-секретар.

Завдяки розслідуванню підполковника Джиммі Брауна, командира авіабази "Майнот" викрили в дискримінації товаришів по службі, зокрема жінок. Повідомляється, що він також "не зміг забезпечити благополуччя пілотів, як личить командиру".

Нагадаємо, у січні 2014 року 34 офіцерів ВПС США, відповідальних за пуск ядерних ракет, звільнили від служби за списування на екзаменах з оцінки кваліфікації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram