ГоловнаСвіт

"Первый канал" повідомив про загибель російського десантника в Україні

Загиблий солдат нібито не повідомив про своє рішення вирушити в Україну ні дружину, ні командування частини

"Первый канал" повідомив про загибель російського десантника в Україні
Фото: www.1tv.ru

У Костромі (Росія) 4 вересня пройшли похорони десантника Анатолія Травкіна, який близько місяця тому вирушив на схід України, де загинув, борючись на боці проросійських сепаратистів.

Про це пізнього вечора 4 вересня повідомив "Первый канал".

За даними телеканалу, про своє рішення вирушити в Україну Травкін нібито не повідомив ані дружину, ні командування частини.

"Офіційно він просто взяв відпустку", - повідомляє сайт "Первого канала".

Десантника, який загинув у віці 28 років, поховали з військовими почестями поряд із могилою його матері. На похороні були його рідні, друзі та товариші по службі.

Також "Первый канал" повідомив, що в підмосковному місті Електрогорськ з ініціативи всеросійської організації "Бойове братство" пройшла акція пам'яті солдата Сергія Ждановича, який загинув у травні у боях за аеропорт Донецька.

"На війну він пішов усвідомлено. Стримувати його було марно, тому що людина це рішення прийняла відразу. Він зробив так, як повинен був зробити справжній чоловік. Нам його дуже не вистачає. Але все життя ми будемо ним пишатися", - розповіла вдова Сергія Ждановича Лариса. Як зазначає "Первый канал", рідні загиблого солдата знали, що він поїхав воювати в Україну.

Нагадаємо, 2 вересня російські ЗМІ повідомили, що в Україні загинула майже ціла рота псковських десантників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram