ГоловнаСвіт

Двоє нижньогородських мотострільців загинули під Луганськом, - ЗМІ

Російські солдати підірвалися на міні

У липні двоє нижньогородських мотострільців Армен Давоян та Олександр Воронов загинули, підірвавшись на міні під Луганськом.

Про це 29 серпня повідомляє "Дождь" з посиланням на нижньогородський комітет солдатських матерів. Інформацію також підтвердив друг одного із загиблих.

Армен Давоян та Олександр Воронов служили у розвідувальному батальйоні дев'ятої окремої Висленської мотострілецької бригади, яка постійно дислокована у Нижньому Новгороді і Дзержинську. Сім'ї обох також проживають у Нижньогородській області.

Армен Давоян загинув у липні незадовго до свого 22-го дня народження, розповіла "Дождю" голова нижньогородського комітету солдатських матерів. Він і його товариш Воронов загинули від осколків під час мінометного обстрілу.

"З кінця червня зв'язку із сім'єю у Армена не було. Але 14 липня зателефонували родині Армена, сказали, що він загинув під Луганськом. Тіло Армена привезли, його поховали у Нижньому Новгороді. У нього залишилися батьки і три молодших брати", - розповів друг сім'ї Дмитро Фролов.

За словами Фролова, Воронова поховали поруч з Давояном.

Раніше у п’ятницю Міноборони РФ назвало нісенітницею повідомлення про загибель російських солдатів в Україні

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram