ГоловнаСвіт

Російські ЗМІ повідомляють про ще одного загиблого десантника "​​на кордоні"

Кількість повідомлень про загиблих і поранених російських військовослужбовців зростає

Російські ЗМІ повідомляють про загибель ще одного військовослужбовця 31 гвардійської десантно-штурмової бригади - Миколи Бушина, що захищав кордон Росії.

Інформацію про смерть десантника "Дождю" підтвердила його мати.

Микола Бушин був заступником командира 4 взводу 4 роти 31 гвардійської десантно-штурмової бригади ордена Кутузова II ступеня окремої десантно-штурмової бригади ПДВ (військова частина 73612), яка постійно дислокується в Ульянівську. Там же проживає і сім'я Бушина.

Можлива дата смерті Бушина - 26 серпня 2014 року. У соціальній мережі "ВКонтакте" його товариші по службі, які ініціювали збір коштів для родичів Миколи, написали: "Загинув наш брат, захищаючи кордони нашої Батьківщини".

На прохання журналістів прокоментувати цю інформацію, звернену до військового комісаріату Ульяновської області та військової частини, в якій проходив службу Бушин, прес-секретар 31 бригади Олена Татаринова заявила, що вона "офіційно не уповноважена давати коментарі". При цьому вона не стала спростовувати інформацію про загибель військовослужбовця.

У прес-службі губернатора Ульянівської області Сергія Морозова також відмовилися від коментарів.

Це вже другий доведений факт загибелі в цій бригаді. Напередодні також стало відомо про загиблого солдата з Башкирії. За даними військового комісаріату республіки, військовослужбовець Ільнур Кільченбаєв, який проходив службу за контрактом у тій самій військовій частині 73612, що і Бушин, в Ульянівську, загинув під час виконання обов'язків військової служби 25 серпня.

Раніше в п'ятницю повідомлялося, що два офіцери підірвали себе разом з 12 російськими десантниками. Йдеться про двох тяжкопоранених офіцерів 51 окремої механізований бригади (Володимир-Волинський), які 25 серпня підірвали себе разом з 12 російськими десантниками.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що 12 поранених десантників з Рязані доставлені в Петербург.

Росія офіційно заперечує участь своїх військових у боях на Донбасі. Так, поява десятьох російських десантників на території України, яких затримали сили АТО, в Міноборони РФ пояснили тим, що вони заблукали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram