ГоловнаСвіт

Ображена Жириновським журналістка подала на нього заяву в поліцію

Раніше лідер ЛДПР попросив вибачення у працівниці ЗМІ

Ображена Жириновським журналістка подала на нього заяву в поліцію
Жириновский
Фото: podrobnosti.ua

Кореспондентка МИА "Россия сегодня" Стелла Дубовицька написала заяву в поліцію з проханням притягнути лідера ЛДПР Володимира Жириновського до кримінальної відповідальності за хуліганство. Про це у вівторок, 22 квітня, повідомляє РИА Новости з посиланням на адвоката журналістки Анатолія Кучерену.

"Вона подала заяву в поліцію, в якій просить притягнути Володимира Вольфовича до кримінальної відповідальності за злочин, передбачений пунктом "Б" частини 1 Статті 213 КК РФ - це хуліганство", - заявив адвокат.

Голова московського головкому МВС Андрій Галіакберов уже заявив, що заяву Дубовицької передадуть для подальшого розгляду у Слідчий комітет.

Нагадаємо, Володимир Жириновський влаштував скандал минулої п'ятниці, 18 квітня, вранці, перед початком пленарного засідання Держдуми, образивши вагітну журналістку. Замість відповіді на питання про ситуацію в Україні він почав викрикувати образливі слова на адресу журналістки, а потім ображав колег, які заступилися за неї. Після цього дівчина потрапила до лікарні.

Керівництво МИА "Россия сегодня" зажадало від лідера ЛДПР публічних вибачень. Через кілька днів після інциденту Жириновський попросив вибачення в журналістки в ефірі програми "Недільний вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Россия 1". Раніше головний редактор агентства Маргарита Симоньян повідомила про намір подати на політика до суду.

Жириновський напав у Держдумі на вагітну журналістку

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram