ГоловнаСвіт

Прикордонники придбали собі в Києві квартир на 10 мільйонів гривень

Холдингова компанія "Київміськбуд" пропонувала квартири по 9,82 млн. грн.

Прикордонники придбали собі в Києві квартир на 10 мільйонів гривень
Фото: delo.ua

Перший окремий відділ капітального будівництва Державної прикордонної служби України уклав угоду з ТОВ "ДСК-інвест" на придбання 11 квартир в Києві на загальну суму 10,35 млн. гривень

Придбано три однокімнатні квартири, шість двокімнатних і дві трикімнатні. Їх адреси, площа та вартість квадратного метра не повідомляється. Відомо, що частина квартир вартістю 7,38 млн. грн. знаходиться в будинках, введених в експлуатацію після 2005 року, а квартири на суму 2,98 млн. грн. - у будинках, введення яких планується цього року.

У тендері брали участь чотири компанії, при цьому заявка "ДБК-інвесту" з групи екс-глави "Київміськбуду" була найдорожчою. КП "Житлоінвестбуд - УБК" пропонувало квартири за 7,00 млн. грн., Установа Міністерства оборони "28 управління начальника робіт" - за 7,76 млн. грн.

Ці заявки були відхилені через їх невідповідність вимогам прикордонників. У чому полягала невідповідність, не повідомляється.

Холдингова компанія "Київміськбуд" пропонувала квартири по 9,82 млн. грн. Однак перемогу без пояснення причин отримала пропозиція, дорожча на півмільйона гривень. При цьому єдиним критерієм оцінки була ціна квартир.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram