ГоловнаСвіт

Медики заперечують факт отруєння 37 школярів у Дніпропетровській області

У районі працює комісія за участю спеціалістів обласної санепідемстанції.

Медики заперечують факт отруєння 37 школярів у Дніпропетровській області
Фото: www.rusnovosti.ru

Управління охорони здоров'я Дніпропетровської облдержадміністрації заперечує факт харчового отруєння 37 учнів Чаплинської школи Петриківського району

За даними управління, лікарі та фахівці санепідемслужби обстежили учнів, проте факт "отруєння дітей і спалаху кишкової інфекції не був установлений".

"Станом на 21 вересня всі діти, які звернулися по медичну допомогу, перебувають у задовільному стані під амбулаторним наглядом лікаря", - повідомила начальник Головного управління охорони здоров'я Дніпропетровської області Валентина Гінзбург.

Зараз у районі працює комісія за участю спеціалістів обласної санепідемстанції, яка з'ясовує обставини захворювання учнів Чаплинської школи.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що в Петриківському районі Дніпропетровської області отруїлися 37 учнів Чаплинської середньої школи.

20 вересня одну дитину госпіталізували в Дніпропетровську клінічну лікарню з діагнозом "реактивний панкреатит", решта дітей з підозрою на гостру кишкову інфекцію через легку форму захворювання перебувають на домашньому лікуванні.

Причини отруєння встановлює комісія фахівців обласної санстанції та Головного управління охорони здоров'я Дніпропетровської облдержадміністрації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram