ГоловнаСвіт

Глави МЗС Польщі та Швеції робили вино в заміському будинку Саакашвілі

Глава закордонного відомства Фіджі більше зацікавився виробництвом чачі.

Глави МЗС Польщі та Швеції робили вино в заміському будинку Саакашвілі

Президент Грузії Михайло Саакашвілі прийняв у своєму заміському будинку в Кварельському районі Кахетії глав МЗС Швеції, Польщі та Фіджі - Карла Більдта, Радослава Сікорського і Рату Іноке Кубуабола.

Про це повідомляють грузинські телеканали.

У сюжетах, показаних у четвер, наголошується, що прийом виявився пізнавальним для гостей, які не тільки збирали виноград, але і самі взяли участь у виробництві вина.

Більдт і Сікорський, надівши гумові чоботи, влізли в дерев'яну давильню і, взявшись за руки, тиснули виноград, спостерігаючи як виноградний сік ллється в закопаний у землі глечик-квеврі.

Главу МЗС Фіджі більше зацікавив процес виробництва виноградної горілки - чачі, і випічки лаваша в глиняній пічці - тоні.

Міністрам дуже сподобалося торішнє вино Саакашвілі, яке він робив у своєму маєтку, як показували грузинські телеканали минулого року, разом з принцом Монако Альбером Другим.

Нагадаємо, президент Грузії Михайло Саакашвілі доручив всім акредитованим у зарубіжних країнах послам зробити гідну рекламу грузинському вину, щоб забезпечити його успішну реалізацію.

"Кожен турист, який приїжджає в Грузію, отримає в подарунок невелику пляшку вина, щоб популяризувати цей напій у своїх країнах", - зазначив грузинський президент.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram