ГоловнаСвіт

Путін: приєднання України до ринку в рамках ЄЕС пішло б на користь

Російський президент із повагою ставиться до вибору української влади.

Путін: приєднання України до ринку в рамках ЄЕС пішло б на користь

Приєднання України до спільного ринку в рамках Євразійського економічного союзу пішло б на користь і Києву, і самому об'єднанню країн.

Про це заявив президент РФ Володимир Путін на зустрічі з послами та постійними представниками.

"Дуже шкода, що поза рамками цього процесу поки залишається братська Україна. За найбільш об'єктивними, незалежними оцінками приєднання України до цього інтеграційного об'єднання безумовно дало б і країні, і всьому процесу додаткову динаміку і було б дуже позитивним з економічного та соціального погляду" , - заявив Путін.

"Але ми чудово розуміємо й усвідомлюємо, що питання про шляхи інтеграції, про участь у різних інтеграційних об'єднаннях - це, безумовно, суверенний вибір українського народу й української держави на чолі з чинним керівництвом. І ми ставитимемося до цього вибору з повагою, шукатимемо будь-які форми співпраці, найоптимальніші та відповідні для того, щоб ця співпраця не в'янула, а навпаки, розвивалася активно", - зазначив російський лідер.

Нагадаємо, раніше Віктор Янукович заявив, що Україна наразі не бачить підстав для інтеграції в Євразійський економічний союз (ЄврАзЕС).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram