ГоловнаСвіт

Інтерв'ю Медведєва видалили з його сторінки на "ВКонтакті"

Прем'єр пояснив призначення деяких міністрів.

Інтерв'ю Медведєва видалили з його сторінки на "ВКонтакті"
Скриншот со страницы Дмитрия Медведева "ВКонтакте"
Фото: Lenta.ru

Фрагменти інтерв'ю прем'єр-міністра Дмитра Медведєва Володимирові Познеру, що вийшло в ефір 4 червня, опублікували в ніч проти 5 червня на сторінці глави уряду в соціальній мережі "ВКонтакті", проте згодом вони виявилися недоступними. Коли намагаєшся переглянути відеоролики, з'являється повідомлення про помилку.

Соцмережа повідомляє, що ролики "вилучено з публічного доступу у зв'язку зі зверненням правовласника". При цьому недоступними виявилися чотири з п'яти фрагментів програми "Познер", названі як "Новий склад уряду", "Політична ситуація", "Суспільне телебачення" і "Питання Марселя Пруста". Відповідь прем'єра на питання про партію "Єдина Росія" на момент написання замітки відкривалася.

Інтерв'ю Медведєва Познерові у європейській частині Росії вийшло о 22:30 за Москвою. Прем'єр, зокрема, пояснив призначення деяких міністрів і відкинув припущення про несамостійність уряду.

Володимир Познер запросив Дмитра Медведєва у свою програму, щоб обговорити, чому того одностайно обрали головою партії на з'їзді "Єдиної Росії". Сам Познер в ефірі своєї передачі заявив, що дуже здивувався, коли дізнався, що прем'єр-міністр погодився на його пропозицію. Ні Дмитро Медведєв, ні президент Володимир Путін раніше ніколи не приходили як гості на програми російських федеральних каналів.

Медведєв завів сторінку у "ВКонтакті" у вересні 2011 року. На профіль прем'єра "підписано" понад півтора мільйона осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram