ГоловнаСвіт

Італійський депутат пропонує продати Сицилію росіянам

Парламентарій вважає, що Італія позбудеться тяжкого вантажу

Італійський депутат пропонує продати Сицилію росіянам
Марио Боргецио
Фото: Newsru.com

Член італійської партії "Ліга півночі" Маріо Боргеціо вважає, что сицилійська мафія так міцно вкоренилася в Італії, що найкращим вирішенням цієї проблеми став би продаж цих територій іноземцям.

За словами політика, незважаючи на велику кількість чесних жителів Сицилії, надії на викорінення злочинності немає. "На місці Монті я продав би Сицилію США або яким-небудь американським чи російським мільярдерам", - цитує слова Маріо Боргеціо Euromag.

"Ці території абсолютно непродуктивні, після їх приєднання до США ми би звільнилися від тяжкого вантажу, який навис над північчю країни", - заявив депутат.

"Якби я був на місці Монті, то виставив би на продаж і Неаполь із Сардинією. За виручені кошти ми могли б зменшити розмір нашого боргу. Цей борг з'явився не через робочих Fiat чи підприємців Венето з північного сходу країни. Це провина цих земель і її жителів, які вдаються до підроблення пенсій з інвалідності, тутешніх друзів-політиків, мафії та відсутності працьовитості. Рим покривав усе це, через що страждали чесні жителі півдня. Особливо така політика нашкодила молодим громадянам півдня країни", - стверджує політик..

Нагадаємо, що в розпал кризи Італія серйозно розглядала можливість підлатати бюджет, продавши інвесторам деякі острови.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram