>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Нью-Інгленд" виграв Супербоул

Протягом матчу "Патріоти" відставали на 25 очок, але змогли відігратися.

Команда "Нью-Інгленд Петріотс" виграла 51-й Супербоул (фінал NFL). У матчі, який відбувся сьогодні вночі на стадіоні NRG у Х'юстоні, Техас, "Патріоти" перемогли "Атланту Фелконс" з рахунком 34:28 (0:0; 3:21; 6:7; 16:0, 6:0 OT).

Протягом матчу "Атланта" мала перевагу у 25 очок, але дозволила "Петріотс" зробити камбек і вирвати перемогу в додатковий час. Вирішальні очки команда з Бостона здобула, коли Джейм Вайт зумів доставити м'яч у залікову зону "Атланти".

Вирішальний винос, який приніс перемогу "Патріотам"
Фото: EPA/UPG
Вирішальний винос, який приніс перемогу "Патріотам"

Це п'ятий Супербоул для "Нью-Інгленд Петріотс". Усі п'ять вони виграли з нинішнім квотербеком Томом Бреді. Це унікальне досягнення, на яке раніше спромігся лише один гравець - захисник Чарльз Хейлі, який грав у 1986-1999 роках.

Крім того, Бреді повторив минулорічне досягнення квотербека "Денвера" Пейтона Меннінга, ставши чемпіоном у 39 років. При цьому очікують, що він зможе зіграти ще три-п'ять років, тому рекорд Меннінга, можливо, буде побито.

"Атланта" лише вдруге в історії зіграла в головному матчі НФЛ, обидва фінали вона програла.

Найкращий гравець регулярного сезону Метт Раян (ліворуч) і найкращий гравець фіналу Том Бреді
Фото: EPA/UPG
Найкращий гравець регулярного сезону Метт Раян (ліворуч) і найкращий гравець фіналу Том Бреді

Нагадаємо, два роки тому "Нью-Інгленд" виграв Супербоул завдяки перехопленню на останніх секундах. Минулорічний ювілейний Супербоул виграла команда "Денвер Бронкос".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram