>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" вийшло на чисте друге місце в чемпіонаті України

У "Шахтаря" - 41 очко, у "Динамо" - 33, у "Зорі" - 30.

Лідери української Прем'єр-ліги в суботу провели матчі 15-го туру, після яких київське "Динамо" вийшло на чисте друге місце.

Кияни виграли в кам'янської "Сталі" з рахунком 2:1 (Хачеріді, 18, Макаренко, 60 - Комваліус, 57) і відірвалися від луганської "Зорі", яка програла в матчі проти "Олександрії", пропустивши гол на останніх хвилинах (Петряк, 66 - Микицей, 70, Куліш, 90 + 1).

Тож зараз у "Динамо" 33 очки, тоді як у "Зорі" залишилося 30. "Олександрія" з 24 очками замикає першу п'ятірку турнірної таблиці. Попереду неї також донецький "Олімпік", який обіграв сьогодні "Чорноморець" з рахунком 1:0 (Матяж, 21), у нього 26 очок.

Лідером Прем'єр-ліги з великим відривом залишається донецький "Шахтар". У суботу він заледве, але все ж виграв у львівських "Карпат" - 2:1 (Срна, 10, Феррейра, 77 - Ксьонз, 19).

Нагадаємо, що в сезоні 2016/2017 років у вищому дивізіоні чемпіонату України беруть участь лише 12 команд. На першому етапі вони грають двоколовий турнір з 22 турів, після чого діляться на дві групи. Перші шість клубів грають між собою у два кола за чемпіонство країни, а також за місця в Лізі чемпіонів і Лізі Європи. Решта 6 команд визначатимуть двох аутсайдерів, які покинуть Прем'єр-лігу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram