>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У фіналі Ліги чемпіонів зіграють "Реал" та "Атлетіко"

Фінал 28 травня стане повторенням фіналу сезону 2013-2014 років між мадридським командами

У фіналі Ліги чемпіонів зіграють "Реал" та "Атлетіко"
Фото: Сергей Нужненко

У вирішальному матчі Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2015-2016 років зіграють мадридські клуби "Реал" і "Атлетіко".

Після виходу в фінал "Атлетіко", який у вівторок пройшов "Баварію", право брати участь в головному матчі євросезону здобув і його принциповий суперник. Після нічиї 0:0 на виїзді тиждень тому "Реал" у середу на своєму полі обіграв англійський "Манчестер Сіті" з рахунком 1:0, інформує Інтерфакс-Україна.

Єдиний гол забили на 20-й хвилині після удару лідера збірної Вельсу Гарета Бейла і рикошету від бразильського півзахисника гостей Фернандо.

Фінал ЛЧ, який відбудеться 28 травня в Мілані, стане повторенням фіналу сезону 2013-2014 років між мадридськими командами. Тоді "Реал" зумів врятувати гру на останніх секундах основного часу (1:1), а в додатковий час здобув перемогу над "Атлетіко" з рахунком 4:1.

Для "Реала" це буде вже 14-й фінал Кубка/Ліги чемпіонів в історії. В активі "королівського клубу" 10 титулів - найбільше у цьому турнірі. "Атлетіко" до цього грав у фіналі двічі у своїй історії і обидва рази програв.

Напомним, киевское "Динамо" не смогло пробиться в четвертьфинал Лиги чемпионов, в ответной игре 1/8 финала Лиги чемпионов УЕФА сыграв вничью 0:0 с "Манчестер Сити".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram