>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фоменка залишили тренером збірної України з футболу

67-річний наставник поїде з командою на Євро-2016.

Фоменка залишили тренером збірної України з футболу
Фото: EPA/UPG

Виконком Федерації футболу України продовжив контракт із Михайлом Фоменком, який залишиться тренером національної команди до кінця Євро-2016.

Про це повідомив журналістам виконавчий директор ФФУ Володимир Генінсон, повідомляє Sport Arena.

Контракт з Фоменком продовжили до кінця Євро-2016, що пройде у Франції з 10 червня по 10 липня. З Фоменком залишиться і його тренерський штаб (Володимир Онищенко, Олександр Заваров, Юрій Сивуха і Віталій Шпанюк).

Нагадаємо, що під керівництвом Фоменка збірна України вийшла на Євро-2016, де в групі С фінального турніру зіграє з Німеччиною, Польщею та Північною Ірландією.

Михайло Фоменко став тренером збірної України в грудні 2012 року. Усього під керівництвом Фоменка національна команда України провела 30 поєдинків (офіційні матчі кваліфікації ЧС-2014 і ЧЄ-2016, а також міжнародні товариські зустрічі), в яких здобула 20 перемог, шість разів зіграла внічию і чотири рази поступилася. Разом з Фоменком Україна дісталася у плей-оф відбору ЧС-2014 (але за сумою двох матчів поступилася Франції (2:0, 0:3) і вийшла на Євро-2016, в плей-оф кваліфікації обігравши Словенію (2:0, 1:1).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram