>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс не продав Ярмоленка зі страху зганьбитися в ЛЧ

Можна зганьбитися і з Ярмоленком, але з ним більше шансів виступити гідно

Суркіс не продав Ярмоленка зі страху зганьбитися в ЛЧ
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Президент "Динамо" Ігор Суркіс пояснив зрив трансферу Андрія Ярмоленка страхом зганьбитися у Лізі Чемпіонів. Про це він розповів в ефірі програми "Великий футбол".

"Я продам Ярмоленка, і як мені бути? Виводити команду в ЛЧ і сидіти з ганьбою? Ні, я так не хочу. Можна і з Ярмоленком зганьбитися, але я як президент вважаю, що у нас із ним більше шансів гідно виступити у Лізі чемпіонів. А гідно - це вийти з підгрупи", - сказав Суркіс.

"Природно, Ярмоленкові хотілося б пограти в АПЛ. "Сток Сіті", "Евертон" - хороші команди, у які він, можливо, погодився б перейти. Але Ярмоленкові потрібне "Динамо" сьогодні як ніколи. Він - кістяк команди, став символом команди, лідером команди. Я його відпущу. Ми домовлялися, що відпущу його у топ-клуб. Від топ-клубів пропозицій не надійшло. Так, я можу втратити його через рік безкоштовно, але мені все-таки не 25 років, і я зважив всі "за" і "проти". Якщо Ярмоленко так вчинить - честь йому і хвала. Я втрачу гроші. Я звик втрачати гроші, я досить багато вкладаю у футбол. Я поставив результат у Лізі чемпіонів і гру команди вище, ніж гроші за трансфер Андрія Ярмоленка", - додав він.

"Якщо взимку у Ярмоленка буде пропозиція - я відпущу його, якщо ми не вийдемо з підгрупи. Якщо вийдемо - природно, я буду намагатися його утримати", - заявив президент "Динамо".

Нагадаємо, що півзахисник київського "Динамо" Андрій Ярмоленко сам заявив, що залишається у команді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram