>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Луческу: у Бразилії нашим суперникам допомагають судді та вболівальники

Містер чекав більшого від своїх бразильців

Луческу: у Бразилії нашим суперникам допомагають судді та вболівальники
Фото: ФК "Шахтер"

Донецький "Шахтар" у рамках свого бразильського турне провів три матчі, в яких зазнав дві поразки (від "Байї" і "Атлетіко Мінейро") і зіграв внічию з "Фламенго". Під час матчу з "Мінейро", за рахунку 0:4, Мірча Луческу вибіг на поле, влаштувавши невеличкий скандал. Пізніше Містер пояснив свій вчинок так:

"Ми граємо з хорошими командами, у яких є підтримка вболівальників, допомога суддів і можливість робити ротацію складу. Проти "Атлетіко Мінейро" ми неуважно зіграли в епізоді з першим голом, потім помилився воротар, під кінець тайму пішов кутовий... Ми створили сім гольових моментів, а забили двічі.

Чому я вибіг на поле? Тому, що очікував від своєї команди більшого. Після того, як я вийшов на газон, мої футболісти повністю змінилися. Після моєї промови вони почали домінувати і могли забити "Атлетіко" як мінімум тричі.

Я задоволений нашим туром. Нам треба представити "Шахтар" Бразилії, потрібен міжнародний імідж. Ми є європейською командою з найбільшою кількістю бразильців - 13. Але від них я очікував більшого. Адже вони краще пристосовані до місцевих полів.

Я б хотів знову поїхати на збір до Бразилії. Але тільки на довше, щоб не грати щодва дні. Цього разу ми робимо так тому, щоб покрити витрати на поїздку".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram