>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Тренер БАТЕ: Луческу складно буде здивувати

Містер на 30 років старший, ніж його колега

Тренер БАТЕ: Луческу складно буде здивувати
Фото: ФК "Шахтер"

Головний тренер БАТЕ Олександр Єрмакович поділився очікуваннями від матчу 3 туру групового етапу Ліги чемпіонів проти донецького "Шахтаря":

"Ми готувалися у штатному режимі. Нічого надприродного - звичайна підготовка до гри. Щодо мотивації, то в Лізі чемпіонів її додатково не потрібно. Прекрасно розуміємо, що це за турнір і з ким нам доводиться грати. Отже не хвилюємося: хлопці будуть дуже мотивованими. Як і в кожному матчі, ми гратимемо на перемогу і намагатимемося тішити своїх уболівальників.

Стан поля? Вважаю, для цієї пори року газон у доброму стані. Зрозуміло, ми враховуємо всі дрібниці у підготовці до гри, однак не думаю, що якість поля впливає на тактику так сильно, що через неї ми будемо щось міняти.

"Шахтар"? Особливого представлення наш завтрашній суперник не потребує. Він завжди на виду, на слуху. Постійний учасник групових раундів Ліги чемпіонів. Має багато сильних сторін. Технічна збалансована команда. Природно, як і у всіх, у неї є слабкі сторони. Але не хотілося б озвучувати таку інформацію. Ми маємо план - подивимося, як вдасться реалізувати його в грі. Луческу - тренер, який досяг багато чого. У нього є чому вчитися. Відчуваю велику повагу до цього фахівця і можу сказати про нього тільки хороше. Думаю, такого тренера, як Луческу, важко чимось здивувати. Від нас вже чекають будь-яких рішень і у складі, і за грою".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram